Modern la feminin


Când eram mititică ma gândeam că femeile moderne sunt reprezentate de Wonder Woman şi Cat Woman, pe măsură ce am crescut am realizat că nu tot ce zboară salvează lumea, iar mama nu dă dovadă de super puteri.

Femeile din ziua de azi încearcă să îşi îmbunătăţească poziţia în societate, studiază mai mult, pun accentul pe carieră şi nu aşteaptă un prince charming să le salveze. Un studiu spune că peste 30% din mamele care nasc nu sunt căsătorite, iar dacă ai întreba pe cineva de 20-25 de ani dacă vrea să se căsătorească, ar spune ori că nu a găsit persoana potrivită, ori că nu e timpul potrivit.

Femeile moderne se căsătoresc cu carierele lor, considerând că bărbatul, căsătoria şi familia ar trebui să fie pe locul doi.

Experimentatul nu mai este un subiect tabu pentru ele, chiar putem spune că la capitolul acesta prejudecăţile nu mai există şi totul se joacă în grabă, fără cortină, în lift, în baie, pe biroul de la muncă şi lista poate continua. Majoritatea au jucării sexuale acasă şi au avut cel puţin o dată o experienţă menaje a trois, în viziunea lor nu există timp pentru o relaţie serioasă.

Îşi culeg informaţiile de pe internet şi nu se uită la televizor. Când ies în oraş să se distreze, preferă să îşi lase iubiţii acasă, nu se machiază strident şi nu ţin neapărat să iasă în evidenţă. Sunt independente şi ştiu ce vor. Nu gătesc, mănâncă light şi pe fugă. Merg pe bicicletă la serviciu, iar seara ies in club cu prietenii sau se uită la un film.

Pentru o femeie moderna bărbatul ideal trebuie să aibe 3 calităţi: să ştie să gătească, să o amuze, să fie îngrijit. A trecut vremea bărbaţilor comozi, care zac în fotoliu, cu berea lângă ei, în faţa televizorului şi aşteaptă să fie serviţi de femeile lor. Standardele s-au ridicat, femeile s-au individualizat şi nu acceptă orice bărbat.

Mai există un tip diferit, femeia modernă promovată de televiziuni, care se ia la bătaie cu bărbatul atunci când îl prinde cu altă femeie sau chiar fără motiv, atitudine curajoasă de altfel, dar este dependentă financiar de el şi nu ezită să îşi facă din când în când câte o injecţie cu Botox sau un implant cu silicon. Personal, nu le consider femei moderne dar se pare că o categorie de adolescente
le idolatrizează - trist.

1 comentarii:

dragonfly on 10 noiembrie 2010, 14:32 spunea...

Imi place aceasta versiune a femeii. E inteligenta, are incredere in ea si isi trateaza partenerul de viata ca pe un egal.

Trimiteți un comentariu

 

Laborator de Vise Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos